Monday, December 8, 2014

Complete Verkeer Chaos In België Vandaag Waarom Het De Hoogste Tijd Is Om Vanuit Huis Te Gaan Werken

Complete Verkeer Chaos In België Vandaag Waarom Het De Hoogste Tijd Is Om Vanuit Huis Te Gaan Werken

Verkeer chaos in België door de staking van openbaar vervoer 

Oh Oh je zult maar moeten werken vandaag in België, of je zult de komende dagen maar een afspraak moeten hebben in België. Het Nieuws is er vol mee vandaag hotel s die zijn volgeboekt en talloze mensen die maar thuis blijven ivm de algehele staking van trein personeel in Belgie en het wordt erger komende dagen!

Maar wacht, het kan toch ook echt heel anders!

Meer en meer mensen van over de hele wereld, minimaal 1 per seconde om precies te zijn, zijn hier helemaal klaar mee, mensen die geen zin meer hebben om afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer of stakingen en of afhankelijk te zijn van de regeringen.
Meer en meer mensen beginnen voor hun zelf met een zogenaamde home based business, de naam zegt het all, werken vanuit huis, werken van waar jij dat wilt, dit kan thuis zijn omdat je misschien jonge opgroeiende kinderen hebt en meer tijd wilt gaan besteden aan de opvoeding ed, of bijvoorbeeld op een terrasje met je laptop vanuit een warm land, het is allemaal mogelijk en zoals gezegd meer en meer mensen beginnen hiermee en er schijnt nu een enorme inhaal slag aan de gang te zijn op het gebied van werken vanuit huis in Europa.

Om vanuit huis te gaan werken zijn er een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet gaan houden!

1. Niet iedereen is geschikt om zelfstandig te werken, als een kleine zelfstandige is er niemand die iets voor je doet, je moet jezelf elke dag weer kunnen motiveren om bijvoorbeeld uit bed te gaan komen enz.
2. Om te starten met een "home based business" kost geld en tijd, en inderdaad ook hier geldt, voor niets gaat de zon op.
3. Beschouw je home based business ook vanaf je start als een echte business om snel resultaten te gaan behalen.
4. Zoek een firma die al meerdere jaren bestaat en die een bewezen succes formule heeft.
4.Reserveer minimaal 2-4 uur per dag voor de eerste drie maanden.

Wat is een home based business nu eigenlijk?

Een home based business is uiteraard een werkwijze of een manier van werken vauit huis (meestal) er zijn verschillende manieren en systemen in de home based business branche, de meest voorkomenden zijn de network marketing branches, zoals, Amway, Herbalife, ForEverLivingProducts etc, dit zijn meestal producten voor de gezondheid, dit kunnen dieet producten zijn of voedingssupplementen die door middel van directe verkoop verkocht dienen te gaan worden, en ja direct marketing of network marketing bestaat voor het grootste gedeelte uit het verkopen van producten.
Het verkopen van producten wordt meestal via de welbekende thuis party s gedaan, denk maar eens aan tupper ware, wie kent dit niet, en over de bestellingen, verkopen krijg jij als consulent een commissie, meestal, bijna altijd, in de network marketing branche is deze vergoeding heel erg laag, logisch want er moeten heel veel verschillende personen aan gaan verdienen. Je bouwt door middel van het investeren van geld en heel veel tijd een network op van klanten die regelmatig bij jouw gaan bestellen, en tussen deze tevreden klanten worden vaak ook de nieuwe business partners gerekruteerd


Om $10.000 of meer te gaan verdienen per maand heb je met network marketing een stadion vol met personen nodig, dit is de echte realiteit, wat ook andere bedrijven en of mensen uit deze branche je ook wijs proberen te maken, het is heel moeilijk om de vaak veel te dure producten aan de man te brengen zeker als je geen verkoop ervaring hebt, en vergeet niet, volgens het network marketing systeem begin je met het opbouwen van je eigen klanten kring of organisatie met je eigen familie, vrienden en kennissen, wil jij dit? Eerlijk gezegd ik zou persoonlijk nooit aan mijn eigen familie of vrienden willen verkopen, echt niet.

Het internet bied zoveel mogelijkheden zeker op het gebied van de home based business branche..

zoals je in de bovenstaande korte video hebt kunnen zien is het wel degelijk mogelijk om realistisch geld te gaan verdienen met het internet, wij noemen dit internet marketing of affiliate marketing, je verkoopt producten via het internet zonder zelf het risico te lopen om je garage helemaal vol te hebben met onverkoopbare network marketing producten die echt niemand wil hebben.

Wij zijn affiliates en werken al jaren voor hetzelfde bedrijf, je kunt zelfs gratis 7 dagen een test drive gaan doen zodat je voordat je besluit daadwerkelijk te beginnen, een duidelijk en eerlijk en helder beeld kunt gaan vormen over de producten onze werkwijzen en de realistische verdien mogelijkheden met direct sales. Gewoon vanuit je eigen huis zonder in de file te hoeven staan op weg naar je 8 uur per dag gekte die wij werk noemen.

De moeder van 2 kinderen in de video wou graag thuis blijven bij haar 2 jonge kinderen, ze begi=on zonder enige ervaring en na een paar weken begon ze langzaam maar zeker geld te verdienen met empower network, de organisatie waar wij al jaren mee werken. Nu, nadat s wereld s eerste automatische marketing platform zich heeft aangesloten bij empower network is het nog veel makkelijker geworden.

Het kost nu te veel tijd om alles exact uit te gaan leggen maar het is zeker de moeite van het gratis proberen meer dan waard! Klik op de 7 dagen test knop hieronder en je kunt binnen een paar minuten beginnen wij zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen, we verwelkomen je heel graag in ons team en helpen je graag op weg, werken vanuit huis, misschien iets voor U?

post and share and earn money take a look at the new "Facebook" social media site HERE
To join the new social media revolution for absolutely free and earn money daily click HERE 
Please read also this article about the vision board HERE
Please like our new Face Book Page HERE
Please read this article about another Google Hangout with Lawrence Tam and Ella Klaasen together with the Elite Team Europe HERE
Try Ipas2 The fully automated marketing system for free HERE













No comments:

Post a Comment