Monday, December 8, 2014

Internet Marketing Oplichting Of Realiteit En Een Droom Of Werkelijkheid Kan Men Echt Realistisch Geld Verdienen Met Internet Marketing

Internet Marketing Oplichting Of Realiteit En Een Droom Of Werkelijkheid Kan Men Echt Realistisch Geld Verdienen Met Internet Marketing

Werkt Internet Marketing Echt Of Is Het Een Gigantische Zeepbel

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, internet marketing of online marketing, het online geld verdienen door middel van het promoten van producten van derden, werkt echt. Om je een van de tienduizenden bewijzen te laten zien hebben we hieronder een video van een live event van s werelds meest besproken en snelst groeiende direct sales organisatie, tijdens deze live events worden ook de inkomsten bekend gemaakt en begint de "commission countdown" dit betekent dat men gaat aftellen vanaf een miljoen Dollars, dus van mensen die daadwerkelijk meer dan een miljoen Dollar hebben verdiend bij deze organisatie, waarover later meer, maar zoals beloofd, eerst de video.....



"Does this internet thing really work" Here is the answer


Maar, en hier komt de beruchte maar, internet marketing is niet een systeem of een branche of een product waarmee je binnen een week miljonair wordt, op een paar uitzonderingen na, zoals Vick Strizheus een van onze mentoren hier in de video, hij is s werelds meest succesvolle marketers en we zijn enorm vereerd door hem gecoached te worden!

Internet Marketing Werkt Maar Niet Iedereen Verdiend Geld Met Internet Marketing

Internet marketing of online marketing of ook wel eens affiliate marketing genoemd is geen magie, het is een branche constant in beweging en met volop mogelijkheden voor diegene die tijd en inderdaad ook geld wil investeren, het is zeker geen "druk op de knop en ik word rijk" systeem, die bestaan eenvoudig niet, het is wel een enorme mogelijkheid voor diegene die iets aan willen nemen, hun eigen trots opzij willen zetten en de "do whatever it takes"ondernemers geest bezitten.

Iedereen kan dit, maar er zijn wel een aantal regels waar je je aan moet houden om geld te kunne gaan verdienen met internet marketing in Nederland.

Ten eerste moet je bij het juiste bedrijf of organisatie beginnen, dit is enorm belangrijk want je hebt training nodig en support de training moeten super up to date zijn zodat jij leert wat nu werkt en niet iets leert wat eens lang geleden heeft gewerkt. Ondersteuning van de organisatie en de mensen die er bij werken, zoals wij, de sim power team, omdat normaliter internet marketing ook betekent dat je veel , in ieder geval een aantal uren per dag, zeker de eerste drie maanden, achter de computer zit, meestal in je eentje, dan is het ideaal als je bij een organisatie gaat werken die ook live events organiseert zowel internationaal als ook lokaal, dus bij jouw in je eigen land of zelfs in je eigen buurt.
Dit is zo belangrijk omdat je op deze live events niet alleen gelijk gezinde positieve mensen van over de hele wereld kunt ontmoeten maar omdat je tijdens de live events ook gemotiveerd wordt en de laatste nieuwtjes te horen krijgt en nog veel meer, hier leer je de echte kneepjes van het vak, en het is na drie jaar echt bewezen dat diegene die regelmatig de live events bezoeken ook daadwerkelijk succesvol zijn geworden binnen de organisatie.

ook heel belangrijk zijn de producten van de organisatie waar je wilt bij gaan werken of voor wilt gaan werken, zijn het producten die goed aan de man te brengen zijn immers we verkopen producten, dat is wat een online marketer doet, we verdienen in eerste instantie geld door de commissies die wij verdienen gecreëerd door de verkoop van de producten van het bedrijf waarvoor je promoot, 
verkoopt. 

Internet Marketing Kan Echt Iedereen, Vergeet Nooit Aan De Top Is Ruimte Genoeg Over

Wat ook heel belangrijk is dat je bij een organisatie gaat werken die niet alleen de beste producten heeft, meestal trainings producten voor de marketer of online ondernemer, maar je moet ook kijken en weten natuurlijk of er daadwerkelijk een grote markt voor deze producten is, zal zijn. en last but certainly not least, wat ga je eraan verdienen? Zorg dat je bij een organisatie komt met 100% commissie en niet zoals bij Herbalife en Amway en andere outdated network marketing organisaties waar je meestal maar een paar luttele procenten ontvangt over de verkoop, als je al iets verkoopt.

Klik voor meer info hoe wij werken en hoe wij realistisch geld verdienen op de afbeelding hieronder, je hebt dan de mogelijkheid om ons systeem, s werelds eerste geautomatiseerde marketing platform voor 7 dagen te gaan testen, voor niets, dus klik nu op de afbeelding! Je krijgt dan een video te zien van een moeder van 2 kinderen die pas sinds kort met internet marketing begonnen is, maar kijk zelf maar!


post and share and earn money take a look at the new "Facebook" social media site HERE
To join the new social media revolution for absolutely free and earn money daily click HERE 
Please read also this article about the vision board HERE
Please like our new Face Book Page HERE















No comments:

Post a Comment