Monday, September 15, 2014

Ipas2 Een Volledig Geautomatiseerd Marketing Systeem Eenvoudiger En Makkelijker En Sneller Gaat Het Niet

Ipas2 Een Volledig Geautomatiseerd Marketing Systeem Eenvoudiger En Makkelijker En Sneller Gaat Het Niet

Er is al veel geschreven op het internet over Ipas2, het volledig geautomatiseerd marketing systeem, waar men zelfs de verkoop uit je handen neemt door middel van een online coach.

De Problemen Van Een Networker Of Een MLM er 

Veel personen in Nederland en in België zoeken naar een (extra) inkomen, gezien de nog steeds heersende crisis in deze landen, ondanks dat de overheden ons elke keer iets positiefs willen laten horen,zeer begrijpelijk.
Veel mensen beginnen met network marketing, U moet dan denken aan bedrijven zoals Amway of herbalife, maar ook Tupperware is een network marketing organisatie, een bedrijfstak met wereldwijd Miljarden jaarlijks omzet en nog steeds groeiende. Alleen, ondanks dat er ook in Nederland en in België veel mensen starten in de network marketing branche, stoppen er ook schrikbarend binnen korte tijd er weer mee, hoe komt dit?


De Meest Voorkomende Redenen Waarom Mensen Stoppen Met Network Marketing

  1. Network marketing is een verouderd marketing principe, wat men U ook vertelt op bijeenkomsten en wat voor mooie voorbeelden U ook worden getoond tijdens zo n bijeenkomst. (uiteraard zijn er mensen die succesvol zijn in deze branche, maar het zijn er echt heel, heel weinig).
  2. Het oude systeem van je eigen familie en vrienden en kennissen afgaan om en te verkopen en deze personen binnen proberen te halen binnen Uw eigen organisatie is achterhaald en niet meer van deze tijd.
  3. Om te beginnen bij een network marketing organisatie moet U veelal een zogenaamde starterskit aanschaffen, veelal een set van verschillende producten en folders en samples en verder moet U vaak ook nog een extra bedrag op tafel leggen om te mogen verkopen.
  4. Mensen die beginnen met network marketing komen er al snel achter dat de producten te duur zijn, ook logisch want er moeten veel mensen in de organisatie aan deze producten verdienen, dus moeilijk te verkopen.
  5. Zoals al eerder genoemd, zeer verouderde marketing systemen die al jaren geleden niet meer werkten, en zeg nou eens eerlijk degene die U binnengehaald heeft is vaak ook iemand die weinig of geen enkele verkoop en of marketing ervaring heeft, en deze persoon moet U gaan uitleggen hoe U succesvol kunt gaan worden, werkelijk?
  6. Er zijn nog veel meer redenen om te noemen waarom mensen massaal naar andere organisaties of marketing systemen over lopen en daar hun geld mee willen gaan verdienen, daarover later meer.

Werken vanuit huis is een droom van steeds meer mensen

Succesvolle internet marketeers tijdens een cruise 

Meer en meer mensen zoeken een mogelijkheid om geld te verdienen vanuit huis, hier zijn een aantal redenen op te noemen.

  1. Mensen zijn door de financiele crisis hun vaste baan verloren en zijn naarstig op zoek naar een extra inkomen
  2. Jonge moeders willen graag weer geld gaan verdienen maar willen tegelijk ook thuis bij het kind of de kinderen zijn.
  3. Meer en meer mensen komen er achter dat een zogenaamde vaste zekere baan, toch niet zo zeker en vast blijkt te zijn vergeleken met een aantal jaren geleden.
  4. Veel mensen willen niet meer voor de droom van een ander werken maar willen zelf veel meer in het leven.

Het Internet Heeft enorme internationale kansen en mogelijkheden 

Het internet heeft de manier waarop wij kopen enorm en snel veranderd, als je tegenwoordig op straat loopt en de mensen om je heen eens goed gaat bekijken zie je bijna iedereen met een smartphone in de hand, we zijn online, en het liefst de hele dag.

Ook dit is een van de redenen dat het verouderd network marketing systeem net meer werkt.
Natuurlijk bieden veel network marketing organisaties U een gratis internet site aan vol met producten, maar zeg eens eerlijk, wel eens op zo n site iets besteld? of heeft U door middel van deze gratis sites wel eens iemand in Uw organisatie gekregen?!

Ook even op Facebook en of andere social media sites betekent niet dat U daadwerkelijk verkoopt, en als het voor U al moeilijk is, wat denkt U hoe die mensen er over denken als deze in Uw organisatie komen? Juist, ook de  mensen in Uw eigen network marketing organisatie krijgen de verouderde marketing voorgeschoteld en bye bye de mooie dromen van financiële onafhankelijkheid.

Een stadion vol met networkers, en hiervan zijn er maar 10 die meer dan $10.000 p Maand verdienen!

Begrijpt U mij vooral niet verkeerd, er zijn zeker nog personen die (veel) geld verdienen met network marketing, maar stelt U zich een voetbal stadion voor vol met networkers, daarvan zullen nog geen 10 $10.000 per maand gaan verdienen met network marketing, hard maar waar.

Een Zekere Mogelijkheid Om Geld Te Gaan Verdienen Op Het Internet

Veel mensen denken tegenwoordig met het beginnen van internet marketing, immers, iedereen is constant online en als er personen zijn die geld verdienen met internet marketing, dan moet ik dat toch ook kunnen? Denken veel mensen.
Ja en Nee, Ja omdat, als men het juiste marketing systeem heeft die bijna al het werk U uit hanen gaat nemen, Nee, als U denkt dat U helemaal niets meer hoeft te doen.
Heel veel mensen beginne met internet marketing, sterker nog, elke 30 seconden begint er iemand op deze prachtige aardbol met internet marketing, de vraag is "natuurlijk, is dat wat voor U?

Elke 30 Seconden Begint Iemand Met Internet Marketing

De positieven onder ons, zeggen "ideaal een gigantische wereldwijde markt" en dat klopt. De negatieven onder ons zullen zeggen "zoveel? Nee Dit is niets, er zijn al zoveel mensen die dit doen" Nee ook omdat mensen die dit beweren geen geld verdienen, nu niet en ook in de toekomst niet.

Vraag En Aanbod Ook Met Internet Marketing

Hoe werkt internet marketing? Heel simpel U heeft een aantal producten en die verkoopt U via Internet door middel van een eigen blog of een website, U krijgt op een gegeven moment bezoekers op U website of blog en als het goed gaat kopen mensen van Uw site of klikken op een foto of banner of op een link om naar een aanbieding te gaan, wordt die door deze persoon uiteindelijk gekocht krijgt U daar een provisie over.
Het probleem ontstaat al bij het maken van een website en of eigen blog veelal hebben de meeste onder ons niet de technische knowhow om dit zelf te doen, maar ook al is Uw eigen site fantastisch, nu moet U nog gevonden worden, zoals U ook op deze pagina beland bent, daar begint de ellende, de meeste mensen hebben geen kaas gegeten hoe dat dan wel zou moeten, bezoekers, en liefst duizenden, krijgen op je website of blog.
Kijkt U eens naar de volgende video(Engelstalig) Hier wordt uitgelegd waarom de meeste geen geld verdienen met internet marketing en de oplossing, veel kijkplezier!




En gaat er al een lichtje branden? Internet Marketing is een booming business en worden Miljarden en Miljarden in omgezet en ook verdiend.

U heeftt een volledig geautomatiseerd marketing systeem nodig die U ook nog eens 7 dagen kunt testen, we blijven tenslotte Hollanders :)
Probeer het uit, neem een kijkje achter de schermen, zie hoe andere mensen geld verdienen maak kennis met Uw eigen persoonlijk coach, die U stap voor stap helpt en nog zoveel meer.
Klikt U op de "get started today" afbeelding hieronder voor de test van 7 dagen!


post and share and earn money take a look at the new "Facebook" social media site HERE
To join the new social media revolution for absolutely free and earn money daily click HERE 
Please read also this article about the vision board HERE
Please like our new Face Book Page HERE
Try Ipas2 The fully automated marketing system for free HERE

No comments:

Post a Comment